Årets fototävling avgjord

Foto: Arek Niewiadomski.
Foto: Arek Niewiadomski.

Sportfiskare i Lagan har uppmuntrats att skicka in sina tre bästa bilder från fiskesäsongen 2020. Juryn har gått igenom alla inskickade bilder och förstapriset i fototävlingen 2020 gick till Arek Niewiadomski från Åstorp som vann ett årskort för fiske i Lagan 2021, diplom och presentartiklar från kommunen.
 

Foto: Henric Blomqvist.
Foto: Henric Blomqvist.

Andrapriset, ett tredagarskort och presentartiklar från kommunen, gick till Henric Blomqvist som fångade en flugfiskare från Lagans norra strand med centrala Laholm i bakgrunden på sin bild. Vykortskänsla i den bilden. Henric får även en Laholmsryggsäck med badhandduk
 

Foto: Samil Custovic.
Foto: Samil Custovic.

Trea kom Samil Custovic precis som i förra årets tävling, lustigt nog. Samils bild känns dramatisk bland klippor vid åkanten och fiskaren har en kämpande fisk på sitt flugspö. Samil vann ett dagskort och Laholmsryggsäck med badhandduk.
 

Foto: Takeshi Enomoto.
Foto: Takeshi Enomoto.

Fjärdepriset fick Takeshi Enomoto med sina rofyllda fiskare vid åkanten medan dimmorna dansar över ån. Inte helt olik förra årets segrande bild tyckte juryn.
 

Foto: Bengt Larsson.
Foto: Bengt Larsson.

Slutligen så gick femtepriset till Bengt Larsson från Laholm för sin bild av en flugfiskare längs en grusstrand utmed Lagan. Kanhända i slutfasen av ett speykast?

Fjärde- och femtepriset vann Laholmsryggsäck med badhandduk och en varsin Laholmsspinnare. Första fem pristagarna får dessutom sina bilder som vykort.

Grattis alla!

Laholms kommun (fototävling)

Nyhedsarkiv

Seneste nyheder