Fototävling: Fiske i Lagan

Foto: Laholms kommun
Foto: Laholms kommun

Observera att tävlingen anordnas av Laholms kommun.
Laholms Laxfiske bidrar endast med priserna i form utav fiskekort.

Skicka in dina bästa bilder från årets fiske i Lagan.

Maila upp till fem bilder döpta med ditt namn till bo.bjelvenstedt@laholm.se senast 15 oktober 2019. Förutom namn behöver vi mejladress och mobiltelefonnummer till dig. Juryn bedömer bilderna och meddelar resultatet 2 december 2019 på laholm.se.

Bilden ska locka till fiske i Lagan och inte nödvändigtvis visa en stor lax. Den ska vara tagen vid fiske i Lagan. När du deltar lämnar du ditt medgivande till att vi får visa dina bilder för allmänheten och använda dem kostnadsfritt i information om kommunen och fiske i Lagan. Du ansvarar för att identifierbara personer på dina bilder har gett sitt samtycke till att de medverkar på bild, som kan komma att publiceras. Då utan ersättning.

Vinster
Vinnaren får ett årsfiskekort 2020 i Lagan värt 1 400 kronor, andrapristagaren ett tredagarskort värt 600 kronor och tredjepristagaren ett dagskort värt 200 kronor. Fiskekorten i tävlingen skänks av Laholms Laxfiske. Plats fyra och fem får varsin Laholmsryggsäck med badhandduk. Alla fem får dessutom sin bild tryckt som vykort i 20 exemplar och varsin "Tuna-spinnare".

För mer information och detaljer om tävlingen:
Fototävling fiske i Lagan 2019 (Laholms kommun)

Nyhetsarkiv

Senaste nyheter